Persienner

Persienner

Persienner är ett flexibelt och effektfullt sätt att skärma av från solljus. Vill du bara ha in lite ljus vinklar du persiennlamellerna lite grann. Vill du ha helt mörkt vinklar du dem så mycket det går. Och vill du låta solen flöda in i rummet drar du upp persiennen helt och hållet.
Våra persienner är en helt och hållet måttbeställd produkt och finns i aluminium, trä och så kallad livsstil som kombinerar trä och aluminium i spännande design. Dessutom finns aluminiumpersienner som Luxaflex® Ondulette® i olika utskurna mönster, Luxaflex® Variozone™ som gör det möjligt att dela in avskärmningen i sektioner och Luxaflex® Lightline med sin speciella design som stänger ute oönskat ljus som annars strilar in genom snörhålen och Nyhet! Luxaflex® Megaview™ som dubblar din utsikt när du öppnar lamellerna.

I vår måttbeställda kollektion väljer du mellan flera olika kulörer och nyanser, mönster, lamellbredder, stegband och betjäningsmöjligheter. De mest populära färgerna är vit, grå och silver. Andra vanliga val är beige och svart. Men många väljer även starkare färger som fuchsiaröd, marinblå, röd och brun. Vill du kan du skapa en kontrastfull effekt genom att välja två olika färger i en och samma aluminiumpersienn.

Våra persienner går att få med vridstång/snördrag, kedjedrag och motor och finns i olika typer för att passa ditt behov och fönster.

Alla våra olika färger finns presenterade i vår måttbeställda kollektionsbok som du finner i butik. Där gör du också din beställning.

Kontaktinformation

 019-26 25 00
info@orebromarkisfabrik.se

ÖPPETTIDER
Måndag–Torsdag 09.00–18.00
Fredag 09.00–16.00
Lördag 10.00–13.00